Jag provade på healing

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Som många av er kanske redan vet om så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om saker och ting som har med just skog och natur att göra. Dock så hade jag här idag tänkt mig att jag faktiskt skulle ta och skriva lite kort om någonting som skiljer sig från det rätt så drastiskt och det är nämligen om att jag faktiskt provade på det här med healing och medialvägledning. Som ni kanske också är medvetna om så befinner jag ju mig själv här i Kungsbacka, men jag vet att det har varit rätt så många av er från Mölndal bland annat som har hört av er till mig och velat att jag ska dela med mig lite av det företaget som jag valde att vända mig till när jag ville testa på healing och därför så är det ju precis det som jag skulle vilja ta och dela med mig av här idag faktiskt.

Företaget som jag själv blev rekommenderad genom en nära vän till mig heter inget mindre än Nillas Healing & Harmoni och jag är verkligen supernöjd med den hjälp som jag nu fått genom att gå dit. Därför så tycker jag absolut att ni ska ta och kika vidare på just Nillas Healing & Harmoni ifall det nu är så att ni är intresserade av healing eller medialvägledning och befinner er i Kungsbacka eller Mölndal bland annat, för det här företaget är verkligen hur bra som helst för just den här typen av saker! Hur som helst så ska jag ju dock försöka att inte tjata på allt för mycket här idag om just detta, men jag hoppas ändå att det här nu på något sätt kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er och att ni finner den hjälp som ni söker genom Nillas Healing & Harmoni!