Nymålat och fint hus

Hallå, hallå! Vad glad jag blir över att du har klickat in här för att läsa ett inlägg eller två. Dagen till ära hade jag tänkt skriva om ett företag vid namn Färgstark Måleri Umeå AB. Deras målare i Umeå var till stor hjälp när jag ville måla om huset efter att den befintliga färgen hade slitits.

Jag älskar att vara ute i naturen och skogen, därför spenderar jag mycket av min fritid utomhus. När jag är utomhus är jag både i min trädgård och grejar men ibland går jag längre promenader ute i skogen. En gång när jag var ute i min trädgård och fixade slog det mig hur sliten färgen på huset hade blivit, på en del ställen hade till och med färgen trillat av. Det fick mig att fundera på att måla om fasaden, där och då insåg jag även hur lång tid det skulle ta eftersom mitt hus är relativt stort. Efter att ha tänkt en del förstod jag att det här var ett projekt jag inte kunde ta hand om på egen hand, istället tog jag kontakt med Färgstark Måleri Umeå AB och anlitade deras målare i Umeå så att de kunde måla om husfasaden. Genom att anlita dem gick hela projektet mycket snabbare och smidigare eftersom de hade all utrustning som behövdes för att lätt kunna utföra arbetet. Efter att de hade målat två lager med färg fick jag äntligen se det slutgiltiga resultatet, som för det första var helt fantastiskt fint. Tack vare deras målare i Umeå kan jag idag spendera tid i min trädgård samtidigt som jag njuter av utsikten över mitt hus, vilket gör det hela lite bättre.