Caesa Bygg & Renovering

Hej! Hur har ni det? Det är roligt att ni vill komma tillbaka till bloggen gång efter annan för att läsa mina inlägg. Jag tycker om att få dela med mig till er om vad som händer och är på gång i mitt liv här i Norrköping. Jag har berättat om det förut, att jag har köpt en stuga ett par mil ifrån stan, en sommarbostad. Jag blev orolig över ett träd som verkade murket i stammen, bredvid trädet gick en elledning. Nu är trädet äntligen fällt. När det gäller möjligheten till att få hjälp med trädfällning i Norrköping så fick jag veta av en person på bygden där jag har min stuga, att det finns ett företag som heter Caesa Bygg & Renovering. Jag blev rekommenderad att höra av mig till dem för att få hjälp med att fälla trädet, och jag hörde av mig till dem och jag fick den hjälp som jag behövde. 

Jag är glad över att jag fick tipset att vända mig till dem och goda råd och tips ska minsann inte hamna i någon byrålåda, därför skriver jag det här inlägget till er idag, så att ni får veta att när det gäller att få hjälp inom trädfällning i Norrköping, så är Caesa Bygg & Renovering ett företag som har en omfattande erfarenhet och expertis inom området. De använde sig av sektionsfällning. Det innebär att de sågar av trädet bit för bit och firar sedan ner det till marken. På så vis riskerar man inte att skada byggnader, elledningar eller annat. Jag använde mig av ROT-avdraget som alla privatpersoner får använda sig av, och sparade på så vis pengar när de utförde detta jobb hos mig i min sommarstuga.